♪
                    Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı.  ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
                    ♪
                    Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
                    ♪
                    Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
                    ♪
                    GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
                    ♪
                    30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
                    ♪
                    Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam  ediyor.ne büyük bir  emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
                    ♪
                    18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
                    ♪
                    Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör  - 20.11.2022
                    ♪
                    sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
                    ♪
                    Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra  orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör  - 13.11.2022

                    ‘İlk’ ve ‘en’ gibi iddialı sıfatları kullanırken çok dikkatli olmak gerektiğini biliyorum ama gözlerime de inanıyorum. Türkiye’nin USB stick formatında hazırlanmış ilk albümü ‘Sıfır’ şu an bilgisayarıma takılı, çalıyor da çalıyor. Hiç belli olmaz ‘Sıfır’ı birazdan tutup bileğime de takabilirim, ne de olsa bileklik şeklinde. Gerçi bileklik kısmı işin nüktesi ancak USB stick olarak albüm hazırlama fikri, müziğin kolay kolay satmadığı günümüzde dinleyiciye hakiki bir şıklık olmuş. Kaldı ki albümdeki 11 parçanın farklı dosya formatları halinde sıralanmış olmasının yanı sıra bu stickte çok sayıda fotoğraf, duvar kağıdı ve video klip de yer alıyor. Bu anlamda ‘Sıfır’ tam bir ince iş, 110’unki ise ince işçilik örneği.Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Yorumları okumak yada yorum yazmak için sisteme giriniz.