♪
Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik.
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025
♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022

'Tokuşmak' güzel bir fiil. Çarpışmak, iki ayrı şeyin doğru (ya da yanlış) zamanda karşı karşıya gelmesi, birbirine dokunmak. Ben, Girls Against Boys grubuyla 'tokuştum'. Yıl 1997, mevsimlerden ilkbahar. Bir müzik dükkanında çalışıyorum. Gece, daha doğrusu sabaha karşı yatmışım ama uyuyamamışım. Daha önce hiç yaşamadığım türden duygular içinde olduğum bir dönem, yani güzel zamanlar, ama içindeyken bunu idrak edebilmek çok kolay değil. Ruh halime uygun bir müzik arıyorum dükkanın raflarında. Farklı bir şey. Önceki gecenin, gecelerin tortusundan arınmayı sağlayabilecek bir şey. Aslında dükkânda çeşit çok, ama hiç duymadığım ve benim için yeni olan hislere eşlik edebilecek, 'uygun' sesler duymak istiyorum. Derken Girls Against Boys'la karşılaşıyorum. Albüm, "Cruise Yourself". Kapakta dibinden fotoğraflanmış bir kadeh olduğunu ise çok sonra fark ediyorum: "Çok daha önce gitmeliydim buradan/Evet, ışığı görmeliydim/Bundan hoşlanmak durumunda değilim/Biliyorum, bedelini ödeyeceğim/Hey şef, telefonu kullanmam lazım/Martinim nerede, martinim nerede?.." Bütün albümü dinledim gün boyunca, defalarca. Sonunda, deri değiştirmiş gibiydim. Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Yorumları okumak yada yorum yazmak için sisteme giriniz.