ISSN: 1301 - 3971
Yıl: 20      Sayı: 1994
Şu an 21 müzisyen gazete okuyor
Müzik ON OFF

Günün Mesajları


♪ Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik. 

Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025


♪ Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024


♪ Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023


♪ Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023


♪ GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023


♪ 30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023


♪ Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023


♪ 18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022


♪ Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022


♪ sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022


Tüm Mesajlar

Anket


Müziğin Yaşamınızdaki Yeri Nedir?

Sonuçları Gör

Geçmişteki Anketler

Tavsiye Et




Tavsiye etmek için sisteme girmeniz gerekmektedir.

Destekleyenlerimiz


Haberler


Sırp piyanist Aleksandar Madzar Gümüşlük’te çalacak… 20.07.2009


6. Gümüşlük Uluslararası Klasik Müzik Festivali Bodrum’un Gümüşlük beldesindeki Eklisia kilisede devam ediyor. Festival, bu defa Sırp piyanist Aleksander Madzar’ı ağırlayacak. 20 Temmuz 2009 Pazartesi akşamı 21:30’da başlayacak olan konser ücretsiz olarak klasik müzikseverlerle buluşacak.

1968 Yılında Belgrad’da doğan Aleksandar Madzar, piyano çalışmalarına ilk olarak Gordana Matinovic ile başladı ve daha sonra Belgrad Müzik Akademisi’nde Arbo Valdma’nın öğrencisi oldu.

1996 Leeds Piyano Yarışması’nda aldığı birincilik ile adını İngiltere’de duyuran Madzar, Kraliyet ve BBC Filarmoni Orkestraları, İskoç Oda Orkestrası ve BBC Galler Ulusal Orkestrası tarafından aranan bir solist olmuştur. Sanatçı Avrupa ve Asya’da, Paavo Berglund, Ivan Fischer, Paavo Järvi, Carlos Kalmar, John Nelson, Libor Pesek, André Previn ve Marcello Viotti gibi önemli şeflerle konserler vermiştir. Bad Kissingen, Schleswig-Holstein, Ivo Pogorelich Festivali, Klavier Festival Ruhr, Davos, Roque d’Anthéron, Salzburg, Sintra ve Aldeburgh festivallerine sık sık davet edilmektedir.

Aleksandar Madzar yoğun solistlik kariyerinin yanı sıra Royal Flemish, Brussels, Hochschule für Musik und Theater Bern konservatuarlarında profesörlük görevlerini de sürdürmektedir.

Eren Levendoğlu’nun direktörlüğünde ve Gülsin Onay’ın sanat danışmanlığında düzenlenen festival, bu yıl bir uçak kazasında kaybettiğimiz genç arp sanatçısı Ceren Necipoğlu’nun anısına düzenleniyor.
Tüm Haberler