♪
Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik.
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025
♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022

MAD Sanat Akademi ev sahipliğinde gerçekleştirilen II. Uluslararası Ankara Kontrabas Ustalık Sınıfı, dünya müzik literatürünün iki dev ismini Ankara’da bir araya getirerek Türkiye’nin sanat hayatına tarihi bir imza atmaya hazırlanıyor. 11-15 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen bu prestijli eğitim maratonu, 14 Mayıs 2026 Perşembe akşamı gerçekleşecek olan görkemli bir "Gala Final Konseri" ile taçlanacak.
Kontrabasın "Paganini"si olarak dünya çapında ün salan yaşayan efsane Thomas Martin ve Paris Ulusal Operası’nın 40 yıllık grup şefi, Fransız ekolünün simge ismi Thierry Barbé, bu özel gecede aynı sahneyi paylaşacaklar.
Sanatçılar, bu etkinlik için gönüllülük esasıyla bir araya gelen ve Ankara'nın yetenekli genç müzisyenlerinden oluşan seçkin bir oda orkestrası eşliğinde sahne alacaklar.
Gecenin müzikal altyapısını oluşturacak orkestra kadrosunda şu isimler yer alıyor:
• 1. Keman: T. Beyza Aydın
• 2. Keman: Sezer Öykü Çenteler
• Viyola: Demirkan Yay
• Viyolonsel: G. Buse Kaymak
• Kontrabas: Suna Dinçer
Institut Français Ankara ve Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’nın kıymetli destekleriyle hayata geçirilen bu proje, Ankara'yı kontrabas icracılığında uluslararası bir merkez konumuna taşımayı hedefliyor. Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin ev sahipliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konser, sanatseverleri klasik müziğin en derin tınılarıyla buluşturacak.
Tarih: 14 Mayıs 2026 Perşembe
Saat: 20:00
Yer: Çankaya Bld. Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi
Giriş: Ücretsiz (Halka Açık)
Konser Programı
• K. Karayev – "3 Minyatür" (Orkestra) • N. Paganini – Cantabile
• G. Bottesini – Alla Mendelssohn
• G. Bottesini – Air on the G String
• G. F. Handel – Sonata For Two Doublebasses