♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022
♪
Sayın Cüneyt Balkız, yazımda öncelikle bütün 4B’li sanatçıların kadroya alınmaları hususunu önemle belirtirken, bundan sonra orkestraları 6940 sayılı CSO kanunu kapsamında, DOB ve DT’de kendi kuruluş yasasına, diğer toplulukların da kendi yönetmeliklerine göre alımların gerçekleştirilmesi konusuna da önemle dikkat çektim!
editör - 13.11.2022
Melisa Karakurt’un ilk live albümü "Cluster Sessions", dijitalde dinleyiciyle buluştu. Bu projenin çıkış noktası, adından da anlaşılabiliyor: “Cluster”, yani küme olmak, bir araya gelmek…
Live albüm, sanatçının hem kendi bestelerinden hem de coverlardan oluşuyor.
Karakurt, en çok bilinen performansı “Bir Fırtına Tuttu Bizi” türküsünü ekibiyle yeniden yorumluyor. Ayrıca Sinan Kaynakçı (Pinhani)’nın sevilen şarkısı “Bir Damla Gözlerimde” ise albümün en güçlü ve öne çıkmaya aday parçası.
Birkan Nasuhoğlu, projeye kendi şarkısı “Herkes Melek” ile dahil olurken Kamufle ile kendi düetleri olan “Kim Çaldı Söylesin” albümün finalinde yer alıyor.
Gittikçe bireyselleşilen dünyamızda, yola, müzik etrafında birleşme ve aynı çemberde olma fikri ile çıkıldı.
YouTube videolarındaki görsel düzende de müzisyenlerin, çember şeklinde birbirine bakarak konumlanmasıyla bu düşünce desteklendi.
Zuhal Müzik Stüdyoları’nın kapılarını açtığı Dikkat Records etiketli bu canlı performans serisinin ilk yarısında kamera arkasında Keit Film, ikinci yarısında ise Dreio Creative yer aldı. Kayıt masasında ve stüdyo sürecinde Berkay Aygör varken mix & master’ı Kadir Erişken ve Onur Taşkan (Bir Damla Gözlerimde) üstlendi.
Stüdyoda Melisa Karakurt’a; Canberk Cebecioğlu (davul), Gökhan Çakıcı (bas gitar), Onur Keskin (klavye), Kenan Dalgıç & Yağmur Kerestecioğlu (elektro gitar) eşlik etti.
Albümün kapak görseli tasarımı ise Bensu İşletir imzası taşıyor.
Cluster Sessions’ı Şimdi Dinle