♪
Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik.
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025
♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022

Dünyaca ünlü oyuncu, yapımcı ve insan hakları savunucusu Harry Belafonte dün (25 Nisan 2023) 96 yaşında NewYork Manhattan’da yaşamını yitirdi. Karayipli fakir bir ailenin çocuğu olarak New York’ta dünyaya gelen Belafonte, "Kalipso Kralı" olarak biliniyordu.1956'da çıkardığı Calypso albümüyle adını duyuran müzisyenin ölüm nedeni kalp yetmezliği olarak açıklandı.
Nytimes’ın haberine göre şarkı sözlerinde sosyal konulara değinmesiyle öne çıkan şarkıcı, Amerika’da ırkçılığın zirvede olduğu yıllarda birçok gece kulübünde sahne almıştı. 1980'li yıllarda AIDS ile mücadele için kampanyalara katılan Belafonte, 1985’te Afrika’ya yardım için ünlü isimleri bir araya getirdi ve “We Are The World” şarkısının ortaya çıkmasına öncülük etti.
1950’li yıllarda çıkardığı “Banana Boat - Day O” şarkısı ile büyük ün kazanan şarkıcının Danny Kaye ve Nana Mouskouri ile birlikte söylediği “Ninanay Yavrum” şarkısı da büyük ilgi görmüştü. “Banana Boat - Day O” adlı şarkı, Tim Burton imzalı Beetlejuice filminde de kullanılmıştı.