ISSN: 1301 - 3971
Yıl: 20      Sayı: 1994
Şu an 25 müzisyen gazete okuyor
Müzik ON OFF

Günün Mesajları


♪ Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik. 

Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025


♪ Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024


♪ Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023


♪ Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023


♪ GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023


♪ 30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023


♪ Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023


♪ 18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022


♪ Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022


♪ sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022


Tüm Mesajlar

Anket


Müziğin Yaşamınızdaki Yeri Nedir?

Sonuçları Gör

Geçmişteki Anketler

Tavsiye Et




Tavsiye etmek için sisteme girmeniz gerekmektedir.

Destekleyenlerimiz


Haberler


Türkiye'nin ilk müzik müzesi İzmir'de açıldı. 20.11.2008


İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı, Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan Müzik Müzesi’ni 2009 yılında açacak. İKSEV Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper’in ev sahipliğinde, müze binasında İzmir Başkanlar Kurulu, Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ ve müzeye bağışta bulunanların katıldığı öğle yemeği düzenlendi.

8 BİN ŞARKILIK ARŞİVİ BAĞIŞLADI

Sarper, yemekte katılımcılara 23 yıllık İKSEV tarihi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vakıflarının 23 yılda 22 İzmir Festivali, 16 caz festivali, 7 senfonik beste yarışması, 2 kültür kongresi düzenlemenin yanı sıra 5 yıldır Akademi İKSEV adı altında eğitim programları yürüttüğünü belirten Sarper, “Tüm bunlara imza atan İKSEV, müze projesini de yakın zamanda yaşama geçirecek” dedi. Sarper, Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyacak müzenin binasını restore ettiren Konak Belediye Başkanı Tunçağ ile Kocaoğlu’na teşekkür etti. Sarper, yemekten sonra Muşkara ailesi ve Güner Özkan ile iki ayrı protokol imzaladı. İlk protokolle, Celasun Muşkara’nın eşi Masume Muşkara, eşinin vasiyeti üzerine, taş plaklardan nadide kayıtlara kadar eserlerin bulunduğu 8 bin şarkılık arşivini, müzeye bağışladı. İkinci protokolle ise Güner Özkan, aralarında otantik Türk sazlarının da bulunduğu 200 parçalık müzik enstrümanları koleksiyonunu müzeye bağışladı.
Tüm Haberler