♪
Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik.
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025
♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022

Sanat camiasında yaprak dökümü devam ediyor. 45 yıl görev yaptığı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda 30 yıl 1. Konzertmaister olarak görev yapan keman sanatçısı Oktay Dalaysel bu sabah 82 yaşında Ankara’da vefat etti.
Oktay Dalaysel, keman sanatçılığının yanı sıra bir düşün insanı ve eğitimci olarak çevresine ışık saçan çok değerli bir şahsiyetti. 45 yıl görev yaptığı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nda 1966 yılından itibaren gerçekleştirdiği konserlerin canlı yayın kayıtlarının 2007 yılında 6 CD’lik bir albümle derlemiş ve yayınlamıştı. Bu çalışmasının albüm kapaklarını da Ankara Devlet Konservatuarı’ndan sınıf arkadaşı Filiz Ali yazmıştı. Oktay Dalaysel’in keman hocası Berlin Filarmonu Orkestrası’nın başkemancısı Lico Amar’dı. Sanatçılığı için “Toplumun genelinin istemediği bir tür müziğe ömrümü vakfettim” diyen Dalaysel, 1993 yılında Trabzon’da Mavi Nota Müzik Dergisi tarafından düzenlenen bir panele katılmış, gazetemizin misafiri olmuştu.
Merhuma tanrıdan rahmet ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına, müzik camiasına başsağlığı diliyoruz.