♪
Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik.
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025
♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022

Benyamin Sönmez Anısına düzenlenen 4. Fethiye Klasik Müzik Festivali’nin açılış konserinde Beethoven, Debussy ve Chopin‘in eserlerinden oluşan bir resital verecek olan Gülsin Onay, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Benyamin Sönmez’in 28 yıllık kısacık yaşamında çok şeyler başardığını maalesef onu kaybettikten sonra daha çok anladık. Şimdi bize düşen görevin; onun hayallerini gerçekleştirerek, ülkemizde onun gibi genç ve başarılı müzisyenlerin yetişmesine katkı sağlamak olduğunu düşünüyoruz. Bu sorumlulukla bu festivali hazırladık” diyerek yola çıkan festival ekibine bu ideal yolunda destek verebilirsem ne mutlu bana!”
PROGRAM
Gülsin Onay piyano resitali
16 Eylül 2015 21.00 Balıkçı Barınağı
AbracadaBRASS
17 Eylül 2015 21.00 Balıkçı Barınağı
Genç Yetenekler Sahnede: ORKESTRA AKADEMİK BAŞKENT
Şef: Ertuğ Korkmaz
Solist: Poyraz Baltacıgil, Çello
19 Eylül 2015 21.00 Balıkçı Barınağı
GÜN BATIMI KONSERLERİ
ÇELLİÇEL
17 Eylül 2015 18.30 D-Marin Göcek
AbracadaBRASS
18 Eylül 2015 18.30 D-Marin Göcek
ÇELLİÇEL
19 Eylül 2015 18.30 D-Marin Göcek