♪
Bir 24 Kasım günü çıktığımız yolda, uzun sayılabilecek bir yolculuğun ardından 20. yılımıza ulaştık. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluğu yerine getirerek, ilgi görerek, takdir toplayarak bugüne geldik.
Mavi Nota e-Müzik Gazetesi bugün 20. yaşını kutluyor.
editör - 24.11.2025
♪
Kültür bakanlığı sınavında. Ankara thm koro şefi kızını aldı. Urfa korusu şefi kayın biraderini aldı. İstanbul korosu şefi oğlu ve yeğenini aldı. ilginizi çekerse detay verebilirim
ttnet arena - 09.07.2024
♪
Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anarken, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını en coşkun ifadelerle kutluyoruz.
Mavi Nota - 28.10.2023
♪
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümlerinin Eğitim Programları Sorunları
Gülşah Sargın Kaptaş - 28.10.2023
♪
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!
Mavi Nota - 07.02.2023
♪
30 yıl sonra karşılaşmak çok güzel Kurtuluş, teveccüh etmişsin çok teşekkür ederim. Nerelerdesin? Bilgi verirsen sevinirim, selamlar, sevgiler.
M.Semih Baylan - 08.01.2023
♪
Değerli Müfit hocama en içten sevgi saygılarımı iletin lütfen .Üniversite yıllarımda özel radyo yayıncılığı yaptım.1994 yılında derginin bu daldaki ödülüne layık görülmüştüm evde yıllar sonra plaketi buldum hadi bir internetten arayayım dediğimde ikinci büyük şoku yaşadım 1994 de verdiği ödülü değerli hocam arşivinde fotoğraf larımız ile yayınlamaya devam ediyor.ne büyük bir emek emeği geçen herkese en derin saygılarımı sunarım.Ne olur hocamın ellerinden benim için öpün.
Kurtuluş Çelebi - 07.01.2023
♪
18. yılımız kutlu olsun
Mavi Nota - 24.11.2022
♪
Biliyorum Cüneyt bey, yazımda da böyle bir şey demedim zaten.
editör - 20.11.2022
♪
sayın müfit bey bilgilerinizi kontrol edi 6440 sayılı cso kurulrş kanununda 4 b diye bir tanım yoktur
CÜNEYT BALKIZ - 15.11.2022

Güher ve Süher Pekinel’in, bir sene evvel Türkiye’nin değişik konservatuarlarından seçtikleri üstün yetenekli müzisyen gençleri desteklemek adına başlattıkları ‘’Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler’’ projesi kapsamında, Ekim ayında İstanbul – Ankara – İzmir’de olmak üzere, üçayaklı bir konser serisi gerçekleştirilecek.
Güher ve Süher Pekinel’in yanı sıra, konuk sanatçı olarak Efdal Altun konserlerde yer alacak ve yurt dışında en tanınmış okullarda saygın müzisyenler ile çalışan dokuz bursiyer bu konser serisi için Türkiye’ye gelecek.
Konser detaylarını aşağıda ilginize sunuyorum:
11 Ekim 2011 İstanbul CRR biletler: http://web03.biletix.com/etkinlik/MOND1/ISTANBUL/tr
12 Ekim 2011 Ankara Bilkent Üniversitesi biletler: http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventid=10150
13 Ekim 2011 İzmir Sabancı Kültür Sarayı Hasan Tahsin Salonu biletler: http://web03.biletix.com/etkinlik/MOND2/ISTANBUL/tr
Konser için hazırlanan video’nun link’ini aşağıda iletiyorum: